Home > Driver For > Driver For Device Ath0 Has Been Compiled With Version 20

Driver For Device Ath0 Has Been Compiled With Version 20

also in the boot log I get the error failed to automatically load module: wlan_scan_sta; errno: -2 unable to load wlan_scan_sta when I patch the kernel source. Top AlanBartlett Forum Moderator Posts: 9309 Joined: 2007/10/22 11:30:09 Location: ~/Earth/UK/England/Suffolk Contact: Contact AlanBartlett Website Re: Trying to setup wireless Atheros chipset, Centos 5.3, D-Link DWLG520 Quote Postby AlanBartlett » 2009/06/20 I'm surprised it picks the same channel each time. Laeuft die Compilierung der madwifi Version 0.9.2 unter FC5 ueberhaupt durch? check here

WPA2 schien mir nur ein Alias für RSN zu sein. > [root localhost marc]# cat /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ath0 WPA=yes - wuerde ich mal entfernen oder auf Kommentar setzen, kommt der von einem Konfigprogramm I'm hoping the new wifi stack in Linux will help solve some of these problems once driver writers have made the transistion. Offline #2 2006-06-24 18:05:40 Snowman Developer/Forum Fellow From: Montreal, Canada Registered: 2004-08-20 Posts: 5,212 Re: madwifi and wireless extensions - different versions I've just read in another thread that this message Some things may be broken... http://www.centos.org/forums/viewtopic.php?t=25747&start=10

The router is set to channel 9. I tried reinstalling my 2200 firmware using yum install ipw2200-firmware and then restarted my computer. Ich habe hier unterschiedliche Informationen gefunden. Offline #7 2006-07-01 22:43:01 tomk Forum Fellow From: Ireland Registered: 2004-07-21 Posts: 9,839 Re: madwifi and wireless extensions - different versions We've skipped 28 completely, and moved on to 29pre10.

Replying to [email protected]: {{{ ioctl(SIOCSIWMODE) failed: Invalid argument Error setting monitor mode on ath0 }}} Read UserDocs/MonitorMode and UserDocs/MonitorModeInterface. Warning: Driver for device ath0 has been compiled with version 22 of Wireless Extension, while this program supports up to version 20. Bit Rate:0 kb/s Tx-Power:16 dBm Sensitivity=0/3 Retry:off RTS thr:off Fragment thr:off Encryption key:off Power Management:off Link Quality=0/94 Signal level=-95 dBm Noise level=-95 dBm Rx invalid nwid:5273 Rx invalid crypt:0 Rx invalid Thats strange.

The last time I put an entry in under devices it gave me problems and to get NetworkManager working again I deleted it from the devices tab. Iron_Mike View Public Profile Find all posts by Iron_Mike #13 19th November 2006, 12:22 AM bman Offline Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Ireland Age: 32 Posts: Quote: It seems to me that it should know what channel the router is using Yeah, it's intended to work that way. The only time it can't connect is if the actual Internet connection is down on the AP, or hostapd isn't running._________________Thomas S.

This # parameter is not used with Host AP driver. Still have no idea why. strange. Password Forgot Password?

I don't know if it has a switch, I never needed it before. http://madwifi-project.org/ticket/2102 And without it, it does the same thing until restarted. eth0 no wireless extensions. I really need this running soon, please help.

Visit the Trac open source project athttp://trac.edgewall.org/ Please note: This project is no longer active. pop over to these guys Top spookie2005 Posts: 35 Joined: 2009/06/19 18:35:27 Re: Trying to setup wireless Atheros chipset, Centos 5.3, D-Link DWLG520 Quote Postby spookie2005 » 2009/07/30 14:42:35 uname -rmi2.6.18-128.2.1.el5 x86_64 x86_64rpm -qa kmod\*kmod-ath5k-0.5.1-1.el5.elrepokmod-mac80211-0.150-1.el5.elrepo Top but it misses the packets after associating. Warning: Driver for device ath0 has been compiled with version 22 of Wireless Extension, while this program supports up to version 20.

Some things may be broken... ath0 IEEE 802.11b ESSID:"test" Mode:Master Frequency:2.412 GHz Access Point: XX.XX.XX.... still the same problems._________________Gentoo Kernel: 2.6.20 Back to top didymosAdvocateJoined: 10 Oct 2005Posts: 4798Location: California Posted: Mon Aug 06, 2007 1:55 pm Post subject: Is it still set to: Code: original site it's driving me nuts.

Some things may be broken... * ath0 connected to ESSID "Amnesia" at 00:18:39:51:79:43 * in managed mode on channel 6 (WEP enabled - open) * Bringing up ath0 * Aber was fange ich damit nun an und wie löse ich das Problem? Besten Gruß und Dank, Marc [root localhost ~]# wpa_supplicant -d -c/etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf -iath0 -Dmadwifi Initializing interface 'ath0' conf '/etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf' driver 'madwifi' ctrl_interface 'N/A' Configuration file '/etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf' -> '/etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf' Reading configuration file '/etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf'

Falls es ein RPM ist, Dateinamen bekannt geben, von wem ist es?

Google hat hierzu z.B. Let's resolve that first. Its eth1 but I never even thought of that. Howard Back to top pezplayan00bJoined: 19 Feb 2004Posts: 58 Posted: Mon Aug 06, 2007 4:19 pm Post subject: i'm not at home right now, but i'm pretty sure i tried

eth1 no wireless extensions. beeze Servers & Networking 14 12th June 2005 03:28 AM Current GMT-time: 22:18 (Tuesday, 04-07-2017) All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s). Quote: you shouldn't need to specify any channel. http://alpinedesignsmtb.com/driver-for/driver-for-device-ra0-has-been-compiled-with-version-20.php OK, how is the module being loaded?

Howard Back to top pezplayan00bJoined: 19 Feb 2004Posts: 58 Posted: Mon Aug 06, 2007 12:25 am Post subject: so the script above actually made the problem worse... I was tempted to try a different distro, but I know I'll regret switching because I really like gentoo. Offline #3 2006-06-24 22:04:31 tomk Forum Fellow From: Ireland Registered: 2004-07-21 Posts: 9,839 Re: madwifi and wireless extensions - different versions Yep - the current stable version of wireless_tools is 28, Die Ausgabe von "rpm -q madwifi" ist: madwifi-0.9.2-1.lvn5 Bitte die Ausgabe von "rpm -q wpa_supplicant" posten.

Some things may be broken... Added BSSID 00:12:bf:7f:5c:b9 into blacklist State: 4WAY_HANDSHAKE -> DISCONNECTED wpa_driver_madwifi_disassociate No keys have been configured - skip key clearing EAPOL: External notification - portEnabled=0 EAPOL: SUPP_PAE entering state DISCONNECTED EAPOL: SUPP_BE Some things may be broken... After a time delay its getting associated.

Look at the top line, it shows "ETH0 radio OFF" something in the updates fixed/broke turned off the ipw2200. The card will do that under XP sometimes too. So the question now is, how do you specify a channel you want to use? Download in other formats:Comma-delimited TextTab-delimited TextRSS Feed Powered by Trac 0.10-mr-r130M By Edgewall Software.

Die Logs sind beide im Anhang. [...] Und nun? still same problem though.