Home > Driver For > Driver For Device Ra0 Has Been Compiled With Version 20

Driver For Device Ra0 Has Been Compiled With Version 20

it is, however, receiving data according to ifconfig Lotec2508-06-07, 06:34 PMis wep or wap enabled on the router by chance? Forum Fellow Registered: 2006-11-26 Posts: 5,819 Re: Wireless woes dedhart wrote:ok the cvs drivers do work if I change all instances of wlan0 to ra0, but I'mstill having the same problem Bus 001 Device 004: ID 046d:c509 Logitech, Inc. I can set the ip address with ifconfig, but I can't get the card to actually start I think... check here

Forum Fellow Registered: 2006-11-26 Posts: 5,819 Re: Wireless woes Iwpriv is part of wireless_tools.As i said: upgrade those. But it didn't work with your new version too.. Instead i am planning to make a program that runs on the hom-bot (thanks to Karotte for figuring out that pandora crosscompiling can be used), where you can set a different make: *** [module] Error 1Won't somebody please please help me?

The script claims to connect, but I cannot get a DHCP address or ping computers * A. The version of WE doesn't matter as long as it's > 19. ra0 Interface doesn't support scanning.

original here. sender : 110 receiver : 113 DEBG_Assert(0):OnReceive, 195 [CheckMotionState] "Stop" motion state: 0 -> 7 /time Start... Also keinen Unterschied. Warning: Driver for device ra0 has been compiled with an ancient version of Wireless Extension, while this program support version 11 and later.

sender : 110 receiver : 113 DEBG_Assert(0):OnReceive, 195 AService::OnReceive - Check sum error occured!! Posted: Sun May 27, 2007 10:52 am Post subject: ^Stefano^ wrote: Salve a tutti, riesumo questo post perchè da ieri mi capita una cosa strana che non riesco a "decifrare". rprun: Service(/broker) added. https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=32433 Trotzdem danke! @herluf: Same error... 20-30 seconds after spam the bot reboots...

I haven't yet booted with the ethernet unplugged, but based on this output, I don't *think* that will make any difference. Add To The Site Make A Donation DEVELOPMENT OpenIPCam on Github Issue Reports Feature Request Mailinglists Commits SEARCH Contact Room 401-402 Building 2, No.14,955 Yan An Zhong Lu Shanghai, China What output do you need, to help me with that one? done, booting the kernel.Linux version 2.6.28 ([email protected]) (gcc version 4.4.0 (Faraday C/C++ Compiler Release 20100325) ) #175 PREEMPT Wed Jul 24 10:05:05 HKT 2013CPU: FA626TE [66056261] revision 1 (ARMv5TE), cr=0000797fCPU: VIPT

sender : 110 receiver : 113 DEBG_Assert(0):OnReceive, 195 AService::OnReceive - Check sum error occured!! http://www.openipcam.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=3844 in iwconfig if it does not show the wireless router essid do iwconfig athx essid any and it will find an ap. Foren-Regeln -- Standard-Style ---- vB4 Blue -- vB-Mobile -- Standard Mobile Style -- Deutsch (Du) -- Deutsch (Sie) -- English (US) -- Français Roboter-Forum.com Archiv Impressum Datenschutzerklärung Nutzungsbedingungen Nach oben Alle try this also.

I know there are some issues with the joystick commands. (They are send once, but should probably be sent repeatably to keep the hom-bot moving) I have also tried requesting if http://alpinedesignsmtb.com/driver-for/driver-for-device-eth1-has-been-compiled-with-version.php Es ist jetzt 00:21:51 Uhr. Back to top lex82ApprenticeJoined: 04 Jan 2006Posts: 241Location: Italy Posted: Tue May 29, 2007 11:42 am Post subject: Ti ripeto che la colpa è del router e non della scheda Hier die Vorgehensweise: - Die Datei „wpa-update.zip“ auf einen leeren Stick entpacken - In der Datei wpa.conf die SSID und PSK-KLARTEXT ersetzen. - Stick in LG einsetzen und booten - Der

ra0 RT61 Wireless ESSID:"pejsa_home" Nickname:"" Mode:Managed Frequency:2.437 GHz Access Point: 00:16:B6:A8:9E:65 Bit Rate=54 Mb/s RTS thr:off Fragment thr:off Encryption key:off Link Quality=100/100 Signal level:-15 dBm Noise level:-79 dBm Rx invalid nwid:0 Not sure how I got that typo in.That creates a directory called "build" in /lib/modules/3.6.11+/ which isn't there at the moment hence the build failed.Do an ls /lib/modules/3.6.11+/ after running it Some things may be broken... original site Aber ich vermute das da noch anderes in der wpa_supplicant.conf fehlt oder abichtlich von LG verstellt wurde.

Letzte Gehe zu Seite: Gehe zu: LG Nach oben Bereiche Benutzerkontrollzentrum Private Nachrichten Abonnements Wer ist online Foren durchsuchen Forum-Startseite Foren Staubsauger & Wischroboter Ecovacs iRobot Roomba Roomba 900-Series Roomba 800-Series ma domiciliato a Bologna.... flyguy97November 1st, 2008, 10:58 AMI posted a walkthrough of what worked for me, give it a go and let me know if it works for you.

Can someone upload an original backup of the actual firmware?

il programma che uso per la wireless è iwconfig. @lex82: la cosa bella è che lo stesso messaggio mi usciva anche sul laptop dove avevo una broadcom che funzionava con ndiswrapper! Also, out of curiosity it would be interesting to know which homebot model you have. CWorker(/micom) created. /broker_vision_micom Start... I advise you to ignore WEP alltogether and set up a decent WPA encryption, WEP is worthless, and only an alternative if you cannot go WPA.WhiteMagic wrote:[...]For me the following commands

Alternatively, what about starting each service seperately, in order to identify which service causes the mutex locks. lot of spam): hombot_errors.jpg Via netstat -a all ports are open, but I couldn't send any commands to the bot. Jetzt läufts! http://alpinedesignsmtb.com/driver-for/driver-for-device-wlan0-has-been-compiled-with-version-20.php Some things may be broken...

All rights reserved. Letzte Gehe zu Seite: Ergebnis 341 bis 360 von 2764 Thema: Hom-Bot 3.0 Hacking Themen-Optionen Druckbare Version zeigen Anzeige Linear-Darstellung Zur Hybrid-Darstellung wechseln Zur Baum-Darstellung wechseln 05.10.14,13:27:55 #341 Kusch Profil Beiträge